AKTUELLT

Copyright © All Rights Reserved

Jag har många uppdrag som inte läggs ut här, kontakta gärna mig om du är nyfiken.

 

EMBA Machinery AB

EMBA Machinery AB utvecklar och marknadsför konverteringsmaskiner för wellpappindustrin. Verksamheten är internationellt inriktad med en exportandel på 99%. Företaget har en etablerad och ledande position på världsmarknaden med systerbolag ibland annat USA, Tyskland och Kina. EMBA har 250 anställda varav 220 finns vid huvudkontoret i Örebro. EMBA Machinery ingår i Berg Group. EMBA Machinery har erhållit priser som t ex Årets Exportföretag i Örebro Kommun och företaget finns idag på Veckans Affärers superföretagslista.

Civilingenjör Mekanik 

Nu söker jag en Civilingenjör Mekanik till EMBA Machinery AB och om du är intresserad av att veta mer så kan du ringa mig för mer information


Utvecklingsingenjörer EL och Automation 

Då EMBA rönt stora framgångar de senaste åren och den tekniska utvecklingen har stor del i detta behöver vi nu rekrytera utvecklingsingenjörer inom el och automation för att fortsätta den positiva trenden. På EMBA får du möjlighet att arbeta med kundnära produktutveckling. Du kommer ingå i vårt team för EL & Automation. Avdelningens uppgift är att utveckla el och styrsystem till nya maskintyper, göra muppgraderingar till gamla maskiner samt att följa upp konstruktioner hos kund samt även att delta i olika typer av utvecklingsprojekt.

 

I arbetet ingår att göra program för PLC och servostyrning samt upprättande av el-scheman och annan typ av dokumentation.

Du som söker bör vara Högskoleingenjör med lämplig inriktning. Du skall behärska engelska i tal och skrift.

 

Vi söker dig som vill utvecklas med oss och våra kunder och som vill arbeta över ett brett teknikområde med många kontaktytor, både internt och mot kunder.

 

Vi vill ha din ansökan senast den 17 februari märkt ”emba” till info@annikavonsydow.se För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rmig på telefon 070-713 60 30.

 Projektingenjör

Gillar du ordning och reda och har koll på arbetsmiljö? Hör av dig så berättar jag mer!

 

Platschef

Jag söker en PLATSCHEF. För mer information om tjänsten - ring mig!

 

 

Teknisk säljare

Jag söker också en teknisk säljare med kunskap inom byggprocessen.

Hör av dig så berättar jag mer!

 

 

Uppdaterad: 2019.02.25

Är du intresserad

av någon av dessa tjänster?


Kontakta mig!